Home Træfolk

Træfolk

Træfolk

Træfolk
Category
Business Description
Træfolk er et dansk startup der med egen produktion har fokus på det danske design og håndværk. Vi laver alle vores møbler i Danmark
Long Business Description

Træfolk er en dansk virksomhed, som producerer møbler og interiør i træ. Vi sætter en ære i det flotte håndværk og at kvaliteten i vores produkter ligger i topklasse. Vi vil levere produkter, der er ekstraordinære. Dette sker ved, at vi selv står for indkøb, produktion og design i samarbejde med vores eksterne møbeldesigner. Vi bruger udelukkende danske og lokale leverandører, træet er altid FSC mærket fra godkendte leverandører samt møbeltørret, så vi derved kan garantere at vores kunder altid får et 100% bæredygtigt produkt.

Altsammen produceres i vores snedkerværksted lige nord for Vejle i smukke landlige omgivelser. Det er også her du finder vores showroom, hvor du er mere end velkommen til at kigge forbi og se på dit næste Træfolk møbel, hvad end det er et plankebord, bænk eller noget helt tredje.

Vores plankeborde produceres på bestilling og fås derved på mål efter ønske. Kunderne vælger selv hvilken type olie bordet skal have, og man kan vælge mellem jernben eller håndlavede træben.

Based in
Vejle
Tags
Woodworking, furniture, design
Founded
2017
Website
www.traefolk.dk
💡 You're a corporate or investor and looking for startups that are innovating in the same market as Træfolk? We're happy to assist you with our Startup Sourcing service.