Home Sneuniverset

Sneuniverset

Sneuniverset

Sneuniverset
Category
Business Description
Sneuniverset er en blog omhandlende - sne! Bloggen drives af snerydningsfirmaet snevagten.dk, som er et af Danmarks førende indenfor denne branche.
Long Business Description

Sneuniverset er en videoblog, der omhandler sne hele året rundt. Videobloggen hører under Snevagten A/S, der er ejet af Christoffer Gade. Sneuniverset beskæftiger sig med sne sommer og vinter, og via videoindlæggene får du således indsigt i hvordan det er at drive et snerydningsfirma.

Vi udgiver en ny videoepisode hver uge. Vi ved godt, at det kun sner 2-3 måneder om året, men vi er forberedte alle årets 365 dage.

Når du har besøgt vores blog, får du måske lyst til at kontakte Snevagten for at starte et samarbejde om din eller din virksomheds snerydning. Hos Snevagten A/S tilbyder vi professionel saltning og snerydning, og du kan til hver en tid ringe på 38 71 17 00 for et modtage et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder snerydning i hele Danmark, både i Hovedstaden, på Fyn, i Jylland og på Bornholm. Ring til os når du har brug for en professionel samarbejdspartner til snerydning, og hold dig opdateret på Christoffer Gades gøren og laden på videbloggen, Sneuniverset.dk, alle årets 365 dage.

Based in
Rødovre
Tags
Broadcast Media, Winter News, Video Blog
Founded
2010
Website
https://sneuniverset.dk/
💡 You're a corporate or investor and looking for startups that are innovating in the same market as Sneuniverset? We're happy to assist you with our Startup Sourcing service.