Home IKUU

IKUU

IKUU

IKUU
Category
Business Description
De filosofie van IKUU

IKUU is de ingenieuze uitwerking van iets dat begon met één simpele gedachte. Een filosofie. Een overtuiging dat het analyseren van data toegankelijk moet zijn voor iedereen.
Al jouw data verzameld

Die filosofie leidde tot de geboorte van IKUU: een ongecompliceerd platform dat data gedetailleerder weergeeft dan ooit. Het systeem vergaart alle (ruwe) data in één grote ‘verzamelbak’: het Customer Data Platform (CDP). Gegevens die afkomstig zijn van bijvoorbeeld Direct Mail, CRM of sociale media verrijkt IKUU met extra informatie, bijvoorbeeld KvK-nummers. Zo krijg je een compleet beeld van je marketingdata. En hoeveel data je ook koppelt, de data-analyse blijft van het hoogste niveau. Daarnaast maakt IKUU ál je data inzichtelijk, niet alleen het topje van de ijsberg. IKUU laat zo niet alleen de hoeveelheid leads zien die een marketingcampagne heeft gecreëerd, maar ook hoe deze lead is binnen gekomen, welke route hij heeft afgelegd en welke rol je marketing en sales hierin speelt.

Zoveel inzicht, dat het confronterend is

Welke bijdrage heeft je marketingcampagne op de behaalde omzet? In hoeverre is je salesafdeling effectief in het vinden van nieuwe kansen in de markt? IKUU geeft rechtstreeks inzicht in deze data, zodat je toekomstige marketingcampagnes effectiever en efficiënter worden. Voor elke lead onderscheidt IKUU twee bronnen: Marketing Intelligence (MI) en Sales Module (SM). Door middel van het systeem traceer je of de lead is binnengekomen via sales- of marketingactiviteiten. Een stimulans voor de afdelingen om slimmer samen te werken. Dus wees gewaarschuwd: IKUU biedt zoveel inzicht, dat het al snel confronterend is. Ook onderscheidt IKUU Sales Sourced, Marketing Generated of Marketing Influenced leads.

Wanneer een klant tijdens het salesproces interacties heeft met de marketinguiting is de lead ‘Marketing
Influenced’.
Sales Sourced verwijst naar klanten die direct voortkomen uit sales.
Marketing Generated zijn klanten waarvoor de leads via marketing worden binnengehaald.

Based in
Arnhem
Tags
Marketing, Analytics, Sales, Leads
Founded
2018
Website
www.ikuu.io
💡 You're a corporate or investor and looking for startups that are innovating in the same market as IKUU? We're happy to assist you with our Startup Sourcing service.