Home Huur-Recht.be

Huur-Recht.be

Huur-Recht.be

Huur-Recht.be
Category
Business Description
Huur-Recht.be is een initiatief van twee ondernemende advocaten uit Antwerpen. Wij, Griffin Verept en Rik Wens, ondervinden uit de praktijk dat rechtzoekenden meer en meer zelf op zoek gaan naar informatie, maar tegelijk nog steeds worden geconfronteerd met ontoereikende bronnen en een hoogdrempelige rechtshulp.

Aan de hand van de webpagina bieden wij onze bezoekers in de eerste plaats een gratis kennisbank, waar men de juiste informatie aangaande het huurrecht terug kan vinden. Bovendien wordt de kennisbank up to date gehouden met de meest recente wetgeving. Tot slot bieden wij gratis opiniestukken en toepasselijke documenten aan.

Aan de kennisbank koppelen we de transparante en betaalbare rechtshulp voor wanneer de rechtzoekende zelf de oplossing niet ziet. Deze bijstand bieden wij zowel bij aanvang van een huurovereenkomst als bij echte geschillen en rechtszaken.

Door de specialisatie in het huurrecht ontstaat een meer professionele, maar ook meer betaalbare bijstand. Rechtszoekenden stuitten nog te vaak op hoge en onduidelijke rekeningen en ereloonstaten. Goede afspraken maken goede vrienden.

Bovenal streven wij een persoonlijke en transparante aanpak van uw dossier na waar we voor u steeds het onderste uit de kan halen.
Based in
Antwerpen
Tags
legal, law, lawyer
Total Funding
No funding announced yet
Founded
2017
Website
https://huur-recht.be
💡 You're a corporate or investor and looking for startups that are innovating in the same market as Huur-Recht.be? We're happy to assist you with our Startup Sourcing service.