Home Babyandi.dk

Babyandi.dk

Babyandi.dk

Babyandi.dk
Category
Business Description
Baby&I er en online webshop, hvor du kan finde alt, hvad du behøver i din hverdag med en lille på armen. Bag Baby&I finder du Betina og Michael Duve, der sammen har tre børn og dermed kender til livet med små børn i hjemmet og de særlige behov en baby i hjemmet giver. I webshoppen har de derfor skabt et stort univers, der byder på alt, hvad du har brug for til din nyfødte baby - og alt hvad du som forælder har brug for, for at give dit barn en god start på livet.

I det store sortiment kan du finde sødt tøj til den lille, alt til pusletimen og en masse legetøj der indbyder til hyggelige aktiviteter. Hos Baby&I udvider de hele tiden deres sortiment for at imødekomme de ønsker, I som forældre har rapid hver gang du går på opdagelse på webshoppen vil du derfor kunne finde endnu flere produkter fra anerkendte producenter.

Sortimentet er altid udvalgt med omtanke. Alle produkter er derfor i god kvalitet og lækre materialer og derudover til en konkurrencedygtig pris. Desuden udvælger de deres produkter ud fra deres opfattelse af, at selvom livet med en baby er praktisk, må tøj, legetøj og pusleting gerne være lækkert instructions og det er synligt i deres udvalg.

Gå på opdagelse på Baby&I allerede nu, og find alt til dig og din lille. Vil du gerne i kontakt med baby&I kan det gøres på telefon 71 70 07 76 eller på mail til [email protected]i.dk.
Based in
Jyllinge
Tags
babies, ecommerce, web shop
Total Funding
No funding announced yet
Founded
2010
Website
https://www.babyandi.dk
💡 You're a corporate or investor and looking for startups that are innovating in the same market as Babyandi.dk? We're happy to assist you with our Startup Sourcing service.